Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Autólopás diplomával?

Az eredetvizsga.hu oldalán megjelent riport kapcsán jó néhány kérdés felmerül az olvasóban, az autó tulajdonosban. Manapság már iparággá nőtte ki magát a jármű eltulajdonítás? Egy jól képzett ember is képes autó tolvajnak állni? Ez a cikk igazolni látszik azt a sokszor olvasott tényt, hogy az autógyárak újabb és újabb járművédelmi technológiákat fejlesztenek ki, de bizony ezek nem örökérvényűek, hanem versenyfutás van az autóvédelem, és az autóeltulajdonítás oldalán állók között. Csak remélni tudjuk, hogy ez a verseny nem az autótolvajok győzelmével zárul, és mindig vannak, és lesznek olyan elmék, akik a hatásos eszközeikkel tesznek azért, hogy a jogos tulajdonos birtokában maradhasson a jármű hosszú időn át.
A riport alapján nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos az autótulajdonos részéről a beszerelő műhely, és szerelő megválasztása, hogy kinek a gondjaira bízza a védelmi rendszer beszerelését, legalább akkora súllyal bír, mint az, hogy milyen védelmi rendszert választ járművének.
A mechanikus rendszerek, mint pl. a váltózár nem manipulálhatók dekóderek segítségével, működtetésükhöz nincs szükség semmilyen külső energiaforrásra, így a nap 24 órájában teljeskörű védelmet biztosítanak.

Forrás: Eredetvizsga.hu