Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Bear Lock váltózár

Bear Lock Press & Lock váltózár ára: 57.900 Ft beépítve

Bear Lock Stiftes váltózár ára: 52.900 Ft beépítve

A Bear-Lock sebességváltózárak több, mint 1500 gépjármű típushoz elérhetőek, használatuk rendkívül kényelmes és praktikus, és esztétikailag tökéletesen alkalmazkodnak a gépkocsi belső teréhez.Két típusukat különböztetjük meg:

  • Stiftes és
  • Press & Lock típus

Mindkét típusú váltózárnak egy nagy szilárdságú acélból készült autóspecifikus konzol az alapja, és ebbe van integrálva a fúrásnak, savazásnak, zártörésnek is ellenálló zárszerkezet.

A stiftes váltózárat gépjármű típustól függően vagy a kardánalagútra, vagy a jármű gyári csavarpontjaira rögzítjük. A rögzítéshez szakítófejes csavarokat használunk, ezzel is megakadályozva az esetleges manipulációt. A zár használata rendkívül egyszerű, lezárásához nincs szükség kulcsra, csak egy különleges ötvözetű rúdra, melyet egy finom és határozott mozdulattal kell a helyére kattintani. A kulcs csak a nyitáshoz szükséges, melynek elfordításával a rúd kiugrik a helyéről és egy külön erre a célra kialakított tartóba helyezhető, melyet igény szerint a boksz oldalára rögzítünk.

A Press & Lock típusú zárnak további két változatát különböztetjük meg. A váltózár lefogatása azonban minden esetben a gyári csavarpontokra kerül. A kulcs a Press&Lock váltózárnál is csak a nyitáshoz szükséges, bezárásához típustól függően egy fordító-toló illetve egyetlen 180˙-os fordító mozdulatra van szükség. Nyitáskor a kulcs 180˙-os elfordítását követően a zár nyit.Rendeltetésszerű használat esetén a Bear-Lock váltózárakra 5 év garanciát vállalunk. Minden zárhoz 3 db kulcs és egy kódkártya jár. A későbbiekben kulcs csak a kódkártya megléte esetén rendelhető.


Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy információ, valamint helyszín és időpont egyeztetés céljából az alábbi telefonszámokon legyenek szívesek jelentkezni:
+36/20-224-3762+36/30-346-0444
Stift Lock

Press & Lock

Zárszerkezetminősítések