Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Cégünkről

Cégünk, a MAGEN-CAR Kft. 2009-ben alakult, kiválva a Shommer-Rubin Kft-ből, amely 18 éve meghatározó szereplőként van jelen a gépjárműbiztonságtechnika piacon.
A 2009. év új mérföldkő cégünk életében. A megnövekedett számú gépjárműlopás következtében ugyanis egyre nagyobb igény lett a gépjármű biztonságtechnikai termékek iránt, ami egy új, az országban egyedülálló biztonságtechnikai hálózat kialakítására ösztönözött minket. Ezen új szolgáltató központ keretében a biztonságtechnikai szolgáltatások teljes kínálatát felsorakoztattuk. A piacon elérhető összes váltózár illetve motortér-zár típust megtalálja nálunk egy helyen, valamint elektronikus védelmet is tudunk biztosítani autójának. Az új UV Gravír szolgáltatással még teljesebbé teheti gépjárműve védelmét, de hogy a kényelmi szolgáltatásokról se feledkezzünk meg, most már autórádió és hifi beszereléssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Budapest 14, Pest megye 3 pontján vagyunk jelen, ami nagyban megkönnyíti ügyfeleink számára az egyébként sem kellemes budapesti közlekedésben való megközelítésünket.

A beszerelés minőségét biztosítja, hogy a 17 műhely bármelyikébe is jelentkezik be, ugyan az a személy végzi a szerelést. Kollégánk 10 év tapasztalattal rendelkezik a váltózár beszerelés területén. Előre egyeztetett helyszínre és időpontra érkezik, ahol szakszerű körülmények között szereli be autójába az Ön által kiválasztott terméket.