Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Bízzon a profikban!

Tagadhatatlan és szomorú tény, hogy Magyarországon elképesztően gyakoriak az autólopások. Az okokat nem kell sokáig keresni: a legtöbb esetben nem azért kell a tolvajnak a kocsi, hogy randalírozzon vele, vagy egyben eladja, hanem egyes alkatrészei miatt.
A 2008-­ban kirobbant válság és utórezgései pedig komolyan megnövelték az ezek iránti keresletet, hiszen egyre több az olyan autótulajdonos, aki inkább nem firtatja a javításhoz szükséges alkatrész származását, csak legyen minél olcsóbb. Ezek érthető, de semmiképp nem követendő ösztönök, melyekből azonban le kell vonni egy fontos tanulságot: jobban kell vigyáznunk gépjárművünkre.


Mennyit ér a biztonság?

Persze tisztában vagyunk vele, hogy a költséghatékonyság a tisztességes emberek számára is fontos szempont, és egy felelősen gondolkodó kocsitulajdonos igyekszik minél kevesebb pénzből minél jobb védelmet kihozni. A spórolást azonban nem érdemes túlzásba vinni. Akiben motoszkál egy kis barkácsszellem, könnyen gondolhatja úgy, hogy az autójába szánt biztonságtechnikai eszközöket házilag is be tudja valahogy szerelni, ezzel megtakarítva a szerelés költségeit. Amit azonban itt megnyerhetünk a vámon, jó eséllyel elveszítjük a réven.


A barkácsolás veszélyei

A szakszerűtlenül beszerelt lopásgátló eszközök, a riasztótól az indításgátlón át a váltó­ és motortérzárig nagyon nagy eséllyel nem képesek hatékonyan megvédeni gépjárművünket. Az elektronikus eszközök csak működésképtelenek, vagy könnyen kiiktathatóak lesznek, de ha a mechanikus védelem installálása felkészületlen kezek közé kerül, a baj még nagyobb lehet.


Nagybetűs szakértelem

Ezért mindenképpen érdemes a gépjárművédelmi eszközök kiválasztásához, beszereléséhez tapasztalt profikhoz fordulni. Ehhez a profizmushoz már az is hozzátartozik, hogy a szerelő több gyártó termékeit is jól ismerje, így biztosan olyat tudjon ajánlani, ami a lehető legjobban megfelel az adott autótípus által támaszott igényeknek. A megfelelő felszereléssel és rutinnal végzett szerelés pedig garantálja azt, hogy a kocsi megrongálása, elcsúfítása nélkül kerüljön helyére a kiválasztott eszköz. Cégünknél a váltó­ és motortérzárak beszereléséért évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársunk felel, aki az ügyfelek kényelme érdekében 17 műhelyünk bármelyikében elvégzi a munkát, akár hétvégén is.


Méltányos árak

Az ilyen magas szintű szakértelem ráadásul nem is kerül egy vagyonba. Cégünk filozófiájának sarokköve, hogy mindig szem előtt tartjuk a magyarországi autósok anyagi lehetőségeit. Így mindent megteszünk áraink alacsonyan tartásáért.