Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Segítségnyújtás

Időpont leegyeztetése

Az védelmi rendszer beéítésére az időpont egyeztetés történhet telefonon vagy e-mailben. 
Általában 2-3 napra előre tudunk időpontot biztosítani az Ügyfeleink számára. Függ attól, hogy melyik műhelyt választotta és attól, hogy milyen védelmi rendszer kerül beépítésre, milyen autóba.
Váltózár szerelést tudunk a legrövidebb határidővel vállalni. Főleg abban az esetben ha az helyszíni kiszállással történhet. Ebben az esetben nem kell figyelembe vennünk a műhelyek telítettségét. Ha a beszállító biztosítani tudja az adott autóhoz a váltózárat, akkor akár másnap is ki tudunk menni beépíteni azt. 
Ha összetetteb védelemról van szó, mint példul váltózár, motortér zár, riasztó beépítése, akkor egyeztetnünk kell a kiválasztott műhelyben, riasztószerelő szakemberrel, hogy mikorra tudja vállalni az autót. Tehát itt már nem egy embertől függ a lehetséges időpont. Ebbe az esetben lehet akár 1 hét is a vállalási határidő.
Váltózár, motortérzár és Uv Gravírozást hétvégén (szombaton) is tudunk vállalni a Pólus Center, Westend City Center illetve a Gubacsi úti műhelyben.
Ezeken a helyszíneken, illetve helyszíni kiszállással nagyon korán (például reggel 6.00) és késő délután (például 18.30) is tudunk munkát vállalni, de csakis a fent emített termékekre vonatkozóan.
Riasztó és más elektronikus rendszerek beszerelését csak hétköznap tudjuk vállalni munkaidőben. Nyitvatartás műhelyenként eltérő.

 

Kapcsolatfelvétel

A weboldalon kiválasztott műhely címére kattintva megjelennek az adott műhelyben folytatott tevékenységek és az elérhetőség is. Egy útvonaltervezőt is találnak a felületen. 

Rendellenes működés esetén

Rendellenes működés észlelése esetén is sok esetben tudunk segíteni nyújtani telefonon. Általában elegendő kitisztítani a zárat, mert a sok év használat miatt szennyződés került a zár belsejébe. Esetleg a kulcs felületén lévő kód marásokban felgyülemlett kosz miatt nem nyílik. Megesett már az is, hogy a kulcsban egy enyhe ferdülés volt és amiatt lehetett nagyon nehezen kezelni a szerkezetet. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni és a szervizbe sietni.
Az esetek 80%-ban sikerül orvosolni a problémát egy kis telefonos segítséggel.
A váltózárakban felsőkategóriájú zárbetét van. Nem hajlamosak meghibásodásra.

Telefon: 06-20-224-3762

E-mail: magencar@gmail.com