Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

7 érv a váltózár mellett

  1. Az első és legfontosabb érv a váltózár mellett az, hogy ez a védelmi rendszer teljes egészében mechanikus védelmet biztosít az autó számára. Ennek köszönhetően szakértelem, műhely, és megfelelő eszközök hiányában lehetetlen a hatástalanítása. Miért szükséges megfelelő szerszám az eltávolításához? A váltózár konzol és a benne lévő zárszerkezet nagyon kemény anyagból készül, ezért akkumulátoros barkács gépekkel nem lehet benne jelentős kárt okozni. A tolvajok minél kevesebb feltűnést keltve igyekeznek az autót eltulajdonítani, így nincs annak realitása, hogy nagy teljesítményű géppel állna neki bárki is a váltózár kiszerelésének. Ezek alapján elmondható, hogy a váltózár utcai körülmények között nem iktatható ki.

  2. Manapság, amikor modernebbnél modernebb elektronikus eszközök veszik körül az embert, akkor könnyen gondolhatja azt bárki, hogy a váltózár védelem már a múlté. De mire is van szükség ahhoz, hogy az elektronikus eszközök működjenek? Mindenekelőtt áramra. Mi van akkor, ha lemerül az akkumulátor? Akkor bizony az elektronikus védelmi rendszer is megszűnik működni, ezzel szemben a mechanikus váltózár védelmi rendszernek nincs szüksége semmilyen külső erőforrásra ahhoz, hogy teljes körű védelmet biztosítson.

  3. Napjaink váltózár kínálatáról elmondható, hogy hatékonyságuk mellett a kivitelezésük is esztétikus, így semmi zavaró körülmény sincs az utastérben, mely kedvezőtlenül befolyásolná komfortérzetet. Annak érdekében, hogy a tolvajok ne próbálkozzanak az autó feltörésével, az ablakra ragasztott matrica tudatja azt, hogy a jármű váltózárral védett, így megkíméljük az autót attól, hogy a tolvajok fölöslegesen kárt okozzanak benne.

  4. Váltózáraink a MABISZ által elfogadott termékek. Ennek abban az esetben van nagy jelentősége, ha erőfeszítések árán mégis sikerülne eltulajdonítani az autótolvajnak az Ön váltózárral védett autóját, akkor a CASCO nagyobb eséllyel fizet méltányos kártérítést a járműért.

  5. A biztosítók a váltózár mechanikus védelmi rendszerét minden esetben elfogadják, mint kellő védelmet nyújtó biztonsági eszközt.

  6. A váltózár beszerelési ideje típustól függően fél órától két és fél óráig terjed, amely időtartam nem minősül hosszú időnek, így Önnek lehetősége van arra, hogy a helyszínen megvárja a munka elvégzését. Maga a beszerelés előre egyeztetett időpontban történik, így fölösleges várakozási idő nincs.

  7. Az autó gyári garanciáját nem érinti a váltózár beszerelés, melyet képzett szakember végez a gyári csavarpontokra rögzítve, így az autóban semmilyen sérülés sem keletkezik.