Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Röviden a váltózárakról

Eldöntötte, hogy váltózárat szeretne az autójába, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá a kiválasztáshoz?
Mielőtt hozzáfogna a váltózárak népes csoportjában megtalálni azt, amelyik az Ön autójához a leginkább illik, telefonos elérhetőségeinken keressen minket. Szakemberünk néhány kérdésre adott válasz alapján, - mint az autó típusa, évjárata, motorfajtája, sebességfokozatok száma, valamint a sebességváltó karon a hátramenet elhelyezkedése - ismertetik Önnel az alkalmas típusokat. Így a döntés lényegesen egyszerűbb. Néhány perc alatt meg van a megfelelő váltózár, és egyeztetik a beszerelés helyét, időpontját. Típustól függően a beszerelés időtartama 1-3 óra hosszat vesz igénybe, így a helyszínen is megvárhatja a munka elvégzését. Fizetés a munka végeztével a helyszínen történik.

 

A váltózár működése és elhelyezése

A váltózár egy mechanikus szerkezet, amely a kardánalagútra, a középkonzol alá kerül beépítésre. Szakítófejes csavarokkal van lefogatva, aminek köszönhetően oldhatatlan kötés jön létre. Működésének lényege, hogy rögzített állapotban lehetetlenné teszi az előre meneti fokozatok kapcsolását illetve automata váltónál a P állásból való átkapcsolást.

A váltózár előnye

A váltózár vitathatatlan előnye abban rejlik, hogy működéséhez nincs szüksége semmilyen külső áramforrásra, így az állandó védelem biztosítását semmi sem befolyásolja.

Hívja non-stop elérhetőségeinket: +36 20 224 3762, és +36 30 346 0444