Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Construct váltózár

Akció! Ára: 65.900 Ft beépítve

A gépjármű garanciája megmarad!

A CONSTRUCT váltózár az autógyártók által teljes mértékben elfogadott biztonságtechnikai berendezés, amely a magas minőségének és a gépjárműtől abszolút független működésének köszönhetően megkapta az elismerésüket. Mivel nem akadályozza és befolyásolja a többi berendezés működését, így az autóra vonatkozó garanciát semi esetben sem érinti. Elterjedt téves információ- amelyet sok márkaszerviz szándékos félrevezetésként terjeszt -, hogy a gépkocsi elveszíti a gyári garanciáját, váltózár beszerelése esetén. Azonban ez teljesen alaptalan.

Fontos tudni, hogy a tizen két éves magyarországi működésünk óta soha nem történt ilyen eset!

Kidolgozás

A CONSTRUCT típusú váltózár a gépjárművédelem területén tanúsított hatékonysága mellett az egyszerű és kényelmes kezelhetőségével és a széleskörű, a váltó fajtájától független beszerelhetőségével vívott ki magának közkedveltséget. Szerkezete nehezen hozzáférhető helyen a karosszériához van rögzítve, aholis fémkonzolok segítségével a váltókar, illetve a váltókar által működtetett mechanizmus mozgását gátolja manuális sebességváltó esetén hátrameneti fokozatban, automata váltóknál pedig parkoló állásban. A kulcs elfordításával zárható biztonsági berendezésből ami látható, az a zárkonstrukció, ami a gépkocsi középső boxának a síkjában helyezkedik el. Nem ugrik ki és kivenni sem kell, kialakítása a véletlen bezárásra nem ad lehetőséget. A gépkocsitolvajok távoltartását szolgálja az a körülmény, hogy a váltózár beszerelését követően már nem lehet utcai viszonyok között, kéziszerszámokkal és roncsolás nélkül a berendezést eltávolítani.

Kezelése

A CONSTRUCT mechanikus váltózár bezárása és kinyitása egyszerűen, a zárba helyezett biztonsági kulcs 180 fokos elfordításával lehetséges. A berendezés úgy kerül beépítésre, hogy sem a gyári alkatrészek funkcionális működését, sem az utastér esztétikai és ergonómiai kialakítását nem befolyásolja.

Biztonság

A CONSTRUCT szabadalom MABISZ minősítéssel, KERMI tanúsítvánnyal és TÜV Bayern bizonyítvánnyal rendelkezik. Az ORFK Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet vizsgálatai alapján egy biztonságtechnikai szempontból nagyon jól kidolgozott termék, ami minden ismert feltörési módszernek hatékonyan ellenáll. A speciálisan kifejlesztett Mul-T-Lock zárbetét védelmet nyújt a fúrás, törés, fagyasztás, marás és zárfésűs nyitás ellen, valamint az illegális kulcsmásolás is lehetetlen. Ez a zárbetét a páncélszekrényeknek megfelelő biztonsági kategóriába van besorolva. A CONSTRUCT váltózárat szakképzett szerelők helyezik be a gyártó által kialakított szerelési eljárással és a külön erre a célra kifejlesztett sablonok és célszerszámok felhasználásával.

Ellenállóképesség

A CONSTRUCT váltózár ellenáll a szélsőséges hőmérsékletváltozásoknak (pl. fagyasztás) és az erős vegyi hatásoknak (pl. maratás) is. Ha folyékony nitrogénnel próbálják leönteni és eltávolítani a zárat, az is eredménytelen kísérlet marad, mert ekkor sem válik törhetővé a szerkezet anyaga. Ráadásul a CONSTRUCT védelmi képessége - az elektronikus megoldásoktól eltérően - független az akkumulátor töltöttségétől és az egyéb autovillamossági berendezések működésétől.

Használat és jótállás

Jól kialakított konstrukciójának köszönhetően a váltózár a megbízható üzemeltetése érdekében nem igényel extra karbantartást a használat során. Minden általunk beszerelt termékre 5 év garanciát vállalunk. A zárszerkezethez 2 biztonsági kulcs és egy kódkártya jár. A kulcsmásolás megrendelése kizárólag a kódkártya és a kapcsolódó dokumentumok felmutatásával lehetséges.

Előny a biztosítónál

A CONSTRUCT mechanikus biztonságtechnikai készüléket az eredeti megoldásainak és a magas fokú anyagminőségének köszönhetően az egész világon elfogadják a biztosítócégek. A CONSTRUCT szabadalom eredményességét több bűnügyi kutatóintézet igazolta Európa-szerte. A fejlesztés és a gyártás az 1997-es évben az ISO 9001, míg a 2004-es évben az ISO/TS 16949 európai szabványok szerint lett minősítve.

A feltüntetett árak az Áfa értékét tartalmazzák!


Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy információ, valamint helyszín és időpont egyeztetés céljából az alábbi telefonszámokon legyenek szívesek jelentkezni:
+36/20-224-3762+36/30-346-0444