Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Defend Lock váltózár


Tisztelt leendő Ügyfeleink!
A Defend Lock magyarországi beszállítója jogutód nélkül megszűnt!


Kifutott termék! Csak meglévő kiszerelése! 12.000 Ft


Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy információ, valamint helyszín és időpont egyeztetés céljából az alábbi telefonszámokon legyenek szívesek jelentkezni:
+36/20-224-3762+36/30-346-0444

A sebességváltózár nagy hatásfokú, mechanikus járművédelmi eszköz, amely minden esetben a sebességváltó valamely alkatrészét zárja. A professzionális Defend Lock váltózárak általában a váltókart rögzítik, hátrameneti fokozatban, illetve automatikus kapcsolású váltóknál parkoló állásban. Az esztétikus kivitelű termékeink a manapság gyors ütemben terjedő robotizált váltókhoz is alkalmazhatók. Szinte az összes modellünk gépjárműspecifikus, azaz teljes mértékben az adott autóhoz fejlesztettük és alakítottuk váltózárainkat, legyen szó a 4. generációs Pin Lock, a Rotary Lock, a Push Lock, vagy az A-VN termékünkről.

A gondos anyagválasztásnak, a magas szintű technológiának és a precíz tervezésnek köszönhetően a Defend Lock modellek tökéletesen védettek törés, fúrás és zárkihúzás ellen. A váltózárak beszerelése során általában nincs szükség az autó fém alkatrészeinek átalakítására, azaz nem kell a járművet fúrni, faragni, mert a tekintet elől rejtett helyeken a váltózár oldhatatlan csavarkötéssel kapcsolódik a karosszériához. Éppen ezért a termékeink beszerelése után az autók nem vesztik el garanciájukat. A Defend Lock váltózárak továbbá számos hazai újautó importőrnél gyári alkatrésznek minősülnek. A biztonság érdekében kulcsaink nyersanyaga védett, elvesztésük esetén csak a gyárból szerezhető be új kulcs.

Korábban, főként a háromajtós autókba szerelt kivehetőtüskés váltózáraknál, előfordult, hogy a zárszerkezet akadályozata az utasülés állítását, illetve előre húzott ülés esetén nem lehetett kellően a zárhoz hozzáférni, de a 4. generációs záraknál már nincs ilyen probléma. A Defend Lock termékekre ingyenes, éves átvizsgálás mellett 24 hónap garanciát biztosítunk. Amennyiben listánkban nem találja autóját, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!