Váltózár minősítések

Bear Lock minősítés (zip)

Diamond Lock minősítés (zip)

Látogatóink száma:

Cégünk álltal kifejezetten ajánlott prémium minőségű riasztó és rablásgátló típusok:

Cobra logó

In Car Blue logó

Cégünk által forgalmazott elektromos lopás-rablásgátló és riasztó rendszerek, tolatóradar típusok:

Defend Lock váltózár


Tisztelt leendő Ügyfeleink!
A Defend Lock magyarországi beszállítója jogutód nélkül megszűnt!


Akció! Csak bizonyos típusokhoz! Ára: 44.000 Ft beépítve

A sebességváltózár nagy hatásfokú, mechanikus járművédelmi eszköz, amely minden esetben a sebességváltó valamely alkatrészét zárja. A professzionális Defend Lock váltózárak általában a váltókart rögzítik, hátrameneti fokozatban, illetve automatikus kapcsolású váltóknál parkoló állásban. Az esztétikus kivitelű termékeink a manapság gyors ütemben terjedő robotizált váltókhoz is alkalmazhatók. Szinte az összes modellünk gépjárműspecifikus, azaz teljes mértékben az adott autóhoz fejlesztettük és alakítottuk váltózárainkat, legyen szó a 4. generációs Pin Lock, a Rotary Lock, a Push Lock, vagy az A-VN termékünkről.

A gondos anyagválasztásnak, a magas szintű technológiának és a precíz tervezésnek köszönhetően a Defend Lock modellek tökéletesen védettek törés, fúrás és zárkihúzás ellen. A váltózárak beszerelése során általában nincs szükség az autó fém alkatrészeinek átalakítására, azaz nem kell a járművet fúrni, faragni, mert a tekintet elől rejtett helyeken a váltózár oldhatatlan csavarkötéssel kapcsolódik a karosszériához. Éppen ezért a termékeink beszerelése után az autók nem vesztik el garanciájukat. A Defend Lock váltózárak továbbá számos hazai újautó importőrnél gyári alkatrésznek minősülnek. A biztonság érdekében kulcsaink nyersanyaga védett, elvesztésük esetén csak a gyárból szerezhető be új kulcs.

Korábban, főként a háromajtós autókba szerelt kivehetőtüskés váltózáraknál, előfordult, hogy a zárszerkezet akadályozata az utasülés állítását, illetve előre húzott ülés esetén nem lehetett kellően a zárhoz hozzáférni, de a 4. generációs záraknál már nincs ilyen probléma. A Defend Lock termékekre ingyenes, éves átvizsgálás mellett 24 hónap garanciát biztosítunk. Amennyiben listánkban nem találja autóját, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!